Apa Diet Alkaline Sandhu Low Carb

Apa Diet Alkaline Sandhu Low Carb

Ing diet alkalin iku cara mangan sing fokus ing panganan kang ngalih PH internal menyang mburi alkalin saka spektrum. Teori iki ora anyar, nanging sawijining popularitas wis dramatically tambah liwat dasawarsa kepungkur, lan kapentingan terus kanggo tuwuh.

Akeh sing bingung amarga tembung "alkalin" lan "alkalizing" rong bab kang beda. Iki kanggo ngomong sing pangan sing raos banget ngandhut asam, kayata linglang jus utawa cukà cider, bisa bener duwe efek banget alkalizing sapisan iku wis digested lan assi. Miturut koin sing padha, pangan sing raos manis tinimbang ngandhut asam, kayata gula tebu, asring banget acidifying sapisan iku wis digunakke.

Ing Alkaline Diet vs. Popular Low-Carb Diet

Yen sampeyan wis panginten babagan nyoba diet alkalin, sampeyan bisa uga kudu pemikiran carane contrasts karo diet umum sing liya, utamané diet kurang-carb kalebu ing diet Atkins lan diet Langkawi.

Kaping pisanan, ing diet alkalin misale jek dadi ngelawan kutub saka diet kurang-carb, nanging bebener iku kang luwih komplèks. Nalika sampeyan saya ngilingake, diet kurang-carb matesi lelebon saka karbohidrat, kalebu roti, lan pasta, kentang, gula, kacang buncis - malah woh-wohan lan sayuran. Ing tangan liyane, sing diijini mangan minangka akeh sing pengin nalika nerangake rinds daging babi, kèju, lan panganan sing sugih ing protein lan lemak.

Ing kontras, ing diet alkalin matesi konsumsi saka meat lan biasa produk, saklawasé kabeh panganan sing nggawe awak liyane ngandhut asam. Liyane prabédan punika nalika diet kurang-carb matesi woh-wohan lan sayuran, panganan iki sing banget diwanti-wanti ing diet alkalin. Iki amarga pametumu sing seger wis paling gizi lan kalori fewest pangan apa waé, nggawe iku kudu-kudu kanggo sapa kepengin kanggo ngedongkrak energi lan kelangan bobot.

Kaget, Nanging, alkalin lan kurang milai diet ora duwe soko ing umum. Loro-lorone diet kasurung wong mangan kurang gula lan pari-parian diproses, nanging beda kanggo alasan. Pembuangan saka diet kurang-carb nggawa metu sing iki karbohidrat KALUBÈRAN sing alesan utama sing wong wis dadi akeh fatter liwat sawetara dekade. Ing tembung saka diet guru Barry Sears, aisles tengah sembarang nyimpen Grosir Sejatine siji cuwilan amba saka karbohidrat dipérang munggah menyang tas beda lan kothak. (Wonten kathah lemak ing bendhelan sing, banget.)

Apike, iki karbohidrat diproses uga kathah bakal acidifying. Iki amarga pari-parian sing paling umum, yaiku jagung, beras, lan gandum, isine acidifying senyawa.

Nalika sampeyan njaluk mudhun kanggo iku, prabédan utama ing antarane loro iki diet iku ing diet kurang-carb njupuk sledgehammer kanggo karbohidrat, nalika ing diet alkalin migunakake scalpel a. Bener, sawetara karbohidrat banget mbebayani, utamané nalika sampeyan mangan akeh banget saka wong-wong mau. Nanging soko salah nalika anéh-anéh anti-carb tekan Jarak kuwi wong mbusak malah apples, wortel, lan celery saka diet sing. Iki panganan nutritious Highly ono gunane, lan padha lagi temtunipun ora kok dadi akeh wong sing lemak. Ing nalisir, padha tombol kanggo rusak bobot, amarga padha isi sampeyan munggah tanpa nambah akeh kalori kanggo lelebon saben dina Panjenengan.

No comments:

Post a Comment